Αιτίες ενεργοποίησης του διακόπτη κυκλώματος Wi-Fi Tuya

- 2021-09-24-

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον λόγο για τοΤαξίδι με διακόπτη Wi-Fi Tuya
1. Διακοπή υπερφόρτωσης: Η διαδρομή υπερφόρτωσης διαφέρει από τη διαδρομή βραχυκυκλώματος. Το ταξίδι υπερφόρτωσης απαιτεί συγκεκριμένο χρονικό όριο, που κυμαίνεται από μερικά δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά. Ο χρόνος ενεργοποίησης εξαρτάται από το μέγεθος της χωρητικότητας MCB και το σφάλμα θα εμφανιστεί μετά την αλλαγή της γραμμής. NS,
2. Μπορεί να οφείλεται στην επιλογή πολύ λεπτού καλωδίου ή στην πολύ μικρή χωρητικότητα του διακόπτη κυκλώματος. Στην πραγματικότητα, η επιλογή των καλωδίων και των αυτόματων διακοπτών υπολογίζεται σύμφωνα με την πραγματική κατανάλωση ρεύματος και ο διακόπτης κυκλώματος δεν πρέπει να αναμιγνύεται με άλλες ηλεκτρικές συσκευές.
3. Διακοπή διαρροής: Η διακοπή διαρροής έχει ένα πολύ εμφανές χαρακτηριστικό, το τμήμα δράσης της βρίσκεται στη συσκευή προστασίας στη δεξιά πλευρά της προστασίας από διαρροές, ενώ η θέση ενεργοποίησης βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της συσκευής προστασίας από διαρροές. Όταν συμβεί διαρροή, θα εμφανιστεί το πειραματικό κουμπί της συσκευής προστασίας από διαρροές στα δεξιά. Εάν δεν γίνει επαναφορά, ο διακόπτης κυκλώματος δεν μπορεί να κλείσει.
4. Η μέθοδος ανίχνευσης είναι πολύ απλή, δηλαδή να βάζετε τις οικιακές συσκευές μία προς μία και ποια από τις διαρροές προστασίας, ποιο είναι το φαινόμενο της διαρροής.
Tuya Wifi Circuit Breaker